top of page

Under fyra datum i maj bjuder Lisa Dahlin och Hanna Lublin på en blandning av det bästa de åstadkommit än så länge under sina respektive karriärer. Blanda skämt om dejter och tveksamma alkoholvanor med en önskan att vara coolast i stan. Addera några mått trams och ett stänk storhetsvansinne och garnera sedan med en gnutta självförakt. I glaset har du en liten Grogg - en stundtals roastig och känsloblottande men alltid rolig show där de båda komikerna står på scen i en dryg halvtimme vardera.

Lisa Dahlin är en ond människa med gulliga intressen. Hon har skojat på stora scener över hela Sverige, driver Sveriges bästa podd om zombies, och skriver och framför skånes svåraste quiz. Nu har hon skrivit ihop och slipat på det bästa materialet hon skapat under sina fem år som komiker och det är lika taskigt som det är underhållande.

Hanna Lublin har på kort tid gjort sig ett namn på Stockholms standup-scen. Med självironi, träffsäkra spaningar och en förkärlek för trams och dumheter blåser hon småbyxorna av publiken oavsett vart hon uppträder. Förutom att ha uppträtt på flera av landets stora scener driver hon också standupklubben Snälla Kom Ediklubb i Stockholm. 

bottom of page